ontwerpkliniek
bureau voor creativiteit
het logo in een gek dier
Reeds geslaagde operaties.
Groene buurt

Groene buurt

De groenebuurt is een werkgroep die onze buurt een beetje groener proberen te maken. Dit kunnen wij alleen maar aanmoedigen, dus we sloegen onze handen ineen om een mooie (groene) website, logo en nieuwsbrief te maken! Groene Buurt

Roosevelt Debating Society

Roosevelt Debating Society

De debat vereniging uit Middelburg had een logo nodig, geïnspireerd op de toren van het oude stadhuis hebben wij een modern logo gecreeërd.

Vertrouwenslijn

Vertrouwens- lijn

Het ontwerp is niet van ons, maar de rest wel. Een mooie website voor de vertrouwenslijn in samenwerking met Apollo Media.

Adobe insiders survey

Adobe insiders survey

Adobe vroeg ons een mooie interactieve enquête te maken. Wij verzorgde de responsive frontend, Apollo Media de backend.

NL confidential

NL confidential

NL Confidential stuurde ons het ontwerp, wij maakte het tot een werkend geheel. NLconfidential.org in samenwerking met Apollo Media.

Woods & Irons

Woods & Irons

Ronald Mos, heeft net zo veel passie voor golfclubs als wij dat hebben voor websites. Wij verzorgde zijn website, het design, de fotografie en de technische realisatie. Het resultaat is een website die hij zelf kan onderhouden! Woods & Irons

CKVWorkshops.nl

CKVWork- shops.nl

Een paar jonge creatieven met een probleem arriveerden wanhopig op de drempel van de Ontwerpkliniek. Geen zorgen, die website komt er, en zie, reeds was daar een prachtige website. Nu kunnen de mensen van CKVWorkshops.nl weer rustig slapen 's nachts. Iedereen tevreden!

Waldorf Project

Waldorf Project

Het Waldorf Project is een goed doel opgezet door een paar studenten van de Helicon Hogeschool. De Ontwerpkliniek werd gevraagd de website te verzorgen. Het Waldorf Project draait om het helpen van een arme school in Roemenië.